Sådan imponerer du din forretningspartner med en unik og lækker frokost og dessert

Sådan imponerer du din forretningspartner med en unik og lækker frokost og dessert

Har du en virksomhed, hvor du ofte holder forretningsmøder med dine samarbejdspartnere, kunder eller leverandører, kan det være en lige så stor del af oplevelsen at være ude og spise en god frokost sammen.

Det er her, hvor I får føling med hinanden og kan snakke mere uformelt og dette leder altid til større indsigt i hinandens forretninger, situation og ønsker. Man skal derfor ikke underkende vigtigheden af at tage ud og spise en lækker og unik frokost og dessert sammen, og her guider vi til netop dette – hvordan du imponerer dine kunder med en frokost, der er et helt nyt koncept i København.

BubbleWow

Måske har I tænkt på klassisk smørrebrød, en burger eller en restaurant, hvor I får en lækker bøf med pommesfrites, men her kan vi udfordre kreativiteten ved at nævne lækre Bobble Waffles fra BubbleWow. Det er store lækre bobbel vafler, der bliver fyldt med lækker fyld, enten frokostfyld eller dessert fyld som is og frugt. Det er noget, som helt sikkert vil tage kegler, og som dine forretningspartnere vil påskønne. Der er en stor grad af smag over vaflerne, og det er noget, som kan få mundvandet frem i det fleste. Vælg gerne en frokostvaffel først med lækkert fyld og dernæst en dessert vaffel med is og frugt. Så er måltidet komplet. I får dem i lækre kræmmerhuse, som er nemme at håndtere og de indbyder til, at I laver en walk and talk møde form, hvor I går med de lækre vafler i hånden, imens I snakker.

Plej dine kunderelationer

Som sagt kan du gøre dette med dine forretningspartnere, men du kan også gøre det med dine kunder. Det kan være, at de skal smøres lidt af og til, og føle, at de får noget ekstra opmærksomhed og omsorg fra dig. Det kan også udloves som en form for præmie, såfremt de skriver sig op til dit nyhedsbrev eller downloader din e-bog. Ja, det er kun fantasien eller kreativiteten, der sætter grænserne. Du kan også bestille Bobble Waffles fra BubbleWow til mødet, hvor I sidder med kræmmerhuset under mødet og nyder vaflen. Det er en god icebreaker, fordi kunderne vil blive afvæbnet med en lækker dessert eller frokost, som deres smagsløg vil nyde.

Brug dem til events

Skal du holde en event I forhold til din virksomhed, hvor der kommer mange gæster, kan du også servere de lækre Bobble Waffles her. Det vil vække beundring og begejstring at du serverer disse i stedet for fadøl, isvafler eller kage. Der er også mulighed for at servere dem som frokost, hvor den gængse klassiske frokost erstattes med Bobble Waffles fra BubbleWow. Det kan være, at dine kunder og gæster herefter vil huske netop din event, fordi den også gik igennem deres smagsløg og det er ofte det, man har smagt og spiste, som sætter sig på hukommelsen som en positiv oplevelse, man gerne vil gøre igen. Der er dermed en win-win situation over det, og alle vil være glade.

Rigtig god fornøjelse med de lækre nye Bobble Waffles fra BubbleWow.