Online forhandlere af dyrefoder mærker en stigende efterspørgsel

Online forhandlere af dyrefoder mærker en stigende efterspørgsel

Sponsoreret indhold

Rigtig mange danskere holder husdyr. Der bliver ikke mindst holdt mange hunde og katte. Husdyr, der hurtigt bliver en del af familien. Med dette in mente er det ikke så mærkeligt, at der bliver brugt rigtig mange penge på dyrefoder (samt legetøj, kosttilskud og meget mere).

Det er ikke noget nyt, at der bliver handlet dyrefoder i stor stil, men det er relativt nyt, at en så stor del af handlen foregår online. Særligt inden for de seneste 10 år er rigtig mange hundeejere og katteejere begyndt at handle foder, legetøj og diverse til deres firbenede venner online. Vi vil forsøge at afklare hvorfor i denne artikel.

Mange danskere har anskaffet sig kæledyr under COVID-19

Siden COVID-19 for alvor brød løs tilbage i marts 2020, har rigtig mange danskere valgt at anskaffe sig et husdyr. Den voksende efterspørgsel gav – og giver fortsat – ventelister hos de mange opdrættere rundt omkring i landet. Nogle danskere har fået opfyldt deres ønske om at få en lille hundehvalp eller kattekilling, mens andre fortsat står på venteliste.

Men hvad er forklaringen på, at efterspørgslen på gængse husdyr som hund og kat steg under COVID-19 og de dertilhørende nedlukninger? Det findes der ikke et entydigt svar på, men en del af forklaringen er, at mange danskere tilbragte meget tid derhjemme, og derfor savnede mange selskab i form af en firbenet ven.

Det er nemmere – og ofte billigere – at købe dyrefoder online

Bellfor, der forhandler kornfrit hundefoder, er et godt eksempel på, at det kan være både nemmere og billigere at købe dyrefoder online. Denne forhandler har specialiseret sig i salg af kvalitetsfoder uden korn, men trods det forhandles foderet til priser, hvor alle kan være med.

Ville du sige nej til at købe foder til din hund eller kat online, hvis det var både billigere og nemmere? Nej, vel?

Der føres et større udvalg af specialfoder

De fleste mellemstore og store byer har en eller flere dyreforretninger, hvor man kan købe foder, legetøj og meget andet til husets firbenede beboere. Der er dog op til flere gode grunde til, at ikke alle forbrugere besøger disse forretninger.

Ønsker man f.eks. et stort udvalg af specialfoder, så er de fysiske forretninger typisk ikke dér, hvor man kan få dækket sit behov. Disse forretninger forhandler nemlig hovedsageligt standardfoder, der ofte indeholder kunstige tilsætningsstoffer. Tilsætningsstoffer, der sjældent gør noget godt for din hund eller andet husdyr.

Her har du altså endnu en god grund til at købe dyrefoder online. De digitale butikker fører nemlig et bredere udvalg af specialfoder.