Mangler du lagerplads? Få et fjernlager på et sikkert lagerhotel i Rødovre

Mangler du lagerplads? Få et fjernlager på et sikkert lagerhotel i Rødovre

Lagerplads kan være en værre hovedpine for virksomheder både på grund af hurtig vækst, en central placering med meget lidt plads eller frygten for at investere. En sikker, hurtig og nem løsning er et lagerhotel i Rødovre. Hos First Transport kan du opbevare dine varer i topsikre rammer med døgnovervågning og ovenikøbet slippe for selv at skulle plukke, afhente eller levere dine varer. Det sørger First Transport for. Læs mere om løsningen herunder. 

Et godt lagersystem er en absolut nødvendighed, hvis du f.eks. driver en webshop. Det er nemlig her, du har overblik over, hvor meget du sælger af hver vare, og hvor mange varer du har tilbage. Og det er selvsamme overblik, der skal sikre, at du ikke løber tør for varer, og at du får sendt de rette ordrer ud til de rette kunder. 

First Transport har lagerhotel i Rødovre, hvor din virksomhed kan få ekstra opbevaringsplads. Det kan være smart, hvis du:

  • Er vækstet så hurtigt, at du mangler lagerplads og ikke har fundet dit nye lager endnu.
  • Har en lille butik centralt i byen, hvor der er begrænsede muligheder for lager.
  • Ønsker at outsource dit lager, så du selv slipper for lagerstyring, plukning og afsendelse af varer.
  • Har behov for at opbevare store maskiner eller andet i længere perioder ad gangen.
  • Gerne vil have eksperter, der ved, hvad de laver, til at varetage dit lager.

Et lagerhotel kan være en løsning på mange problemer og kan være en rigtig god investering, hvis du mangler plads eller kompetencer til lagerstyring.

En sikker løsning

Hvis du vælger at outsource dit lager til en ekstern samarbejdspartner, så er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig tryg og sikker. Både på, at pågældende samarbejdspartner har styr på dine ting, at dine kunder får deres varer til tiden, og at dine varer befinder sig i sikre, beskyttede rammer. Det giver nemlig dig ro til at koncentrere dig om dit eget arbejde.

Hos First Transport er sikkerheden i højsædet. På deres lagerhotel Rødovre benytter de et højavanceret logistiksystem, der holder styr på dit lager ned til mindste enhed. Derudover er lageret overvåget døgnet rundt, og der er altid bemanding og alarm på. Med andre ord kan du trygt overlade dit lager til en ekstern partner. 

Skræddersyede lagerløsninger 

Du behøver ikke have varer for hundredtusindvis af kroner eller ligge inde med flere tusinde varenumre for at outsource dit lager. Denne slags lagerløsning fungerer til både store og små virksomheder, der har behov for hjælp til lagerstyring eller bare mangler ekstra lagerplads.

First Transport opbevarer alt fra stort pallegods og teaterkulisser til hårelastikker og møtrikker. Du skal altså ikke tøve med at outsource dit lager, hvis du oplever et behov. 

Et lagerhotel i Rødovre kan være din virksomheds bedste investering. Det kan løse dine pladsproblemer, give dig tid, energi og overskud til at servicere dine kunder eller fokusere på dine medarbejdere og bidrage til et bedre resultat på bundlinjen. Simpelthen.