Knager parforholdet – Få professionel hjælp hos parterapeut Nordsjælland

Knager parforholdet – Få professionel hjælp hos parterapeut Nordsjælland

Der kan være mange grunde til at ens parforhold mister fundamentet under sig. For hverdagene kan være hektiske. Også når man har et liv med børn, som helt naturligt fylder med daglige pligter. I har måske glemt jer selv, I at få hverdagen til at køre på skinner. Disse fuger kan efterses for at fundamentet under jer som par igen bliver stærkt. Vel og mærke hvis I stadig vil hinanden.

To til tango

Et forhold er krævende og kræver at begge parter inviterer op til dans. Forstået på den måde at løse de konflikter, der naturligt kan opstå i et parforhold igennem livet. Således at begge ikke føler sig overset men mødt og forstået, hvoraf kærligheden styrkes hinanden imellem. Men at danse sammen igennem livet er også at komme med input til at bevare gnisten i ens forhold. For det er de færreste parhold som ikke oplever, at hektiske dage kan overtage mere end ret er. Hvoraf man glemmer nærværet, som netop er væsentligt for et hvert sundt parforhold.

Hvorfor søge professionel hjælp til sit parforhold

At få professionel hjælp af en tredje part, som nøgtern ser på jeres mønstrer sammen kan være en investering for livet, som I vil værdsætte mange år fremover. For det nemmeste vil altid være at give op frem for at arbejde sig igennem de processer, der skal til for at få jeres parforhold på ret køl. Men at give op før man i det mindste har forsøgt at redde sit parforhold, vil man måske fortryde senere hen i livet. Også hvis man har børn sammen. For man kan komme styrket over på den anden side og dertil også opleve en lang større selvindsigt. Både i sit selvværd, men også i styrkelse af sine svagheder.

Uheldige mønstre, vi ofte har med fra vores opvækst. Så knager jeres parforhold, så tag kontakt til professionel parterapeut i Nordsjælland, nemlig Ingrid Ann Watson. Med en solid og professionel selvindsigt samt baggrund mestrer hun sammen med jer, at finde tråden til I som par igen finder gnisten til hinanden. På en voksen og respektfuld måde, hvor I sammen som par kan bygge bro.

Nålen i høstakken

For små problemer når de ikke løses, kan netop vokse sig større. Uden at vi selv er bevidste om det. Det kan være tab, som kan være nålen i høstakken eller et traume som har sat sig i kroppen. At få sat ord på sine oplevelser og heraf følelser er vejen frem. Også til ting som kan være nålen i høstakken. Ting som man kan have fortrængt af forskellige årsager. Eller man kan have lært at fortrænge ens følelser som barn, som netop kan vise sig op gennem voksenlivet. Heraf er grundlaget for at melde ens følelser ud utroligt sårbart. Hvilket også kan gøre, at man ender op med en partner som overtræder ens grænser. Denne usunde balance kan også afhjælpes hos parterapeut Nordsjælland. Netop at fremme et sundt fundament og få parforholdet til at vokse derfra.