Sådan kan din virksomhed drage fordel af business coaching

Sådan kan din virksomhed drage fordel af business coaching

Er du virksomhedsejer? I så fald ved du formentlig allerede alt om, hvordan en virksomhed konstant er under forandring. Det kan være, at du lige har ansat en masse nye. Eller skal til at afskedige en hel afdeling. Det kan være, at dine ansatte trænger til fornyet motivation. Eller det kan være, at I som ledelse står over for nogle nye opgaver.

Uanset hvilken forandring din virksomhed står overfor, er det vigtigt, at forandringen bliver grebet rigtigt an fra starten. Det kan du sikre dig at ved benytte dig af business coaching.

Hvad er business coaching?

Business coaching er en effektiv måde at både støtte og motivere virksomheder gennem en udvikling. Det kan både være ledelsen, de ansatte eller muligvis hele virksomheden. Korrekt business coaching er nemlig tilpasset den enkelte virksomhed og dennes unikke situation.

Uanset hvilken forandring eller udfordring din virksomhed står overfor, kan den derfor drage fordel af korrekt og målrettet business coaching.

Skab motivation og målrettethed med dedikeret rådgivning

Motivation er et nøglebegreb på langt de fleste arbejdspladser. Og med god grund. Når dine ansatte er motiverede, performer de allerbedst. Omvendt performer de typisk allerdårligst, når de ikke er motiverede. Derfor er der god grund til løbende at sørge for, at dine medarbejdere er motiverede.

Med business coaching kan du få en konkret slagplan med konkrete redskaber til, hvordan du kan motivere dine medarbejdere. Her vil fokus være på den menneskelige hjerne, hvordan den håndterer viden, hvordan den bliver motiveret – og hvordan du med afsæt i denne viden kan skabe en positive udviklingsproces.

Optimér nyansatte med effektiv onboarding

Har du lige ansat en masse nye? Eller står du overfor en større ansættelsesrunde? I så fald er det vigtigt med den rette onboarding. Under onboardingen har du mulighed for at sætte nyansatte ind i virksomhedens kultur, værdier og dagligdag. Ligesådan har de nyligt ansatte også mulighed for at møde hinanden, og ofte også en mentor, så de hurtigt får opbygget et socialt netværk i virksomheden. Det giver altsammen de nyansatte en langt bedre start i virksomheden.

Hvis du gerne vil vide, hvordan du skaber en ordentlig onboarding, kan du med fordel anvende business coaching. Her kan en business coach hjælpe dig med at få skabt den helt rette onboarding til netop din virksomhed.

Ansvarlig afskedigelse

Det kan også være, at du står i den modsatte situation. I stedet for at ansætte en masse nye, skal du måske afskedige én eller flere medarbejdere. I så fald er det en god idé at gøre brug af såkaldt outplacement. Det er at hjælpe afskedigede medarbejdere videre i deres karriere. Det er ikke alene en moralsk og korrekt ting at gøre. Det reflekterer også positivt tilbage på din virksomhed og dens professionalisme.

Med business coaching kan du få sparring og rådgivning om, hvordan du får dannet et professionel og virksom outplacement. Business coachen kan guide dig gennem hele processen, så du får sendt dine afskedigede medarbejdere videre på den bedst tænkelige måde.