Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Vupea

Vupea hjælper almindelige danskere, som dig om mig, med at spare penge på deres faste udgifter, så vi kan bruge pengene på noget sjovere. På Vupea finder du artikler og guides om forsikring, a-kasser, lån og andre emner, som vægter tungt i de faste udgifter.

Et godt eksempel på en guide er Vupeas guide om bilforsikring, som beskriver alle elementer i en bilforsikring, så du som læser kan stille de rigtige spørgsmål til dit forsikringsselskab. Formålet med artiklen er nødvendigvis ikke at du skal finde den billigste bilforsikring, men at du skal finde den rigtige bilforsikring, som passer til dine behov. En billig bilforsikring kan nemlig vise sig at være dyr, når skaden sker, da mange billige forsikringer ikke dækker særlig godt.

Et andet godt eksempel på en guide er Vupeas guide om rejseforsikring, hvor du bl.a. kan læse forskellen mellem en enkelrejseforsikring og en årsrejseforsikring. Du kan også læse om hvad du skal være opmærksom på når du tegner en rejseforsikring.

Vupea er grundlagt af Nanna Jensen, Annie Lange og Jakob Boman. Sammen deler vi visionen om at skabe godt indhold online, som er med til at hjælpe helt almindelige mennesker med at spare penge på deres faste udgifter.

Adresse

Adresse:

Amagerfælledvej 11, 5 tv

Telefon:

-

Email:

-

Web: