Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Prisas ApS
titleName

Prisas ApS

Prisas er en sammenligningstjeneste der giver dig overblik over a-kasser, bredbånd og lån i Danmark. Vi gør det enkelt at sammenligne udbyderne med hinanden, samt se deres priser, fordele og vilkår, så du kan vælge den bedste løsning til dine behov.

Vi har alle forskellige præferencer, og med de mange firmaer på markedet, kan det hurtigt blive svært at overskue alle ens muligheder og hvor de adskiller sig fra hinanden. Prisas.dk skaber gennemsigtighed over landets a-kasser, bredbåndsudbydere og låneudbydere.

Du kan frit benytte vores tjeneste, i den udstrækning du foretrækker. På hjemmesiden har du mulighed for at sortere visningen, hvilket er en feature der giver dig et målrettet indblik og kun fremviser de firmaer og løsninger, der er relevant for dig. Brug vores sammenligningstjeneste næste gang, du skal finde ny a-kasse, lave det årlige bredbåndstjek eller vil låne penge.

Vi er ligeledes at finde på forskellige platforme, hvor vi bl.a. anvender Nemtilmeld når vi holder arrangementer eller kåringer af de bedste firmaer, i hver branche. Find Prisas på Nemtilmeld her.

Adresse

Adresse:

Artillerivej 86, 4., 2300 København S

Telefon:

-