header image
Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Akassetips.dk
titleName

Akassetips.dk

Rigtig mange danskere er i dag medlem af en a-kasse. Det er fordi, det fungerer som en forsikring, hvis man skulle gå hen og miste sit arbejde, og dermed blive arbejdsløs. A-kasserne har mandat fra staten til at varetage opgaverne omkring dagpenge. Så hvis du er medlem af en a-kasse, og bliver arbejdsløs, kan du modtage dagpenge i stedet for kontanthjælp, og på den måde være i stand til at opretholde din levestandard indtil du finder et nyt arbejde.

 

Der findes i dag rigtig mange a-kasser, og det kan være svært at navigere rundt i, hvad der er forskellen på de enkelte, og hvilke fordele og ulemper der kan være for dig ved at vælge den ene frem for den anden. Særligt for folk der for første gang skal til at vælge en a-kasse, kan det være svært at finde rundt i hvad der er rigtigt og forkert. Du behøver dog ikke lede meget længere. Akassetips.dk er kommet til for at hjælpe, både dem der skal finde en a-kasse for første gang, men også til dem der bare overvejer at skifte fra deres nuværende.

 

Netop derfor er akassetips.dk opstået. På siden er det meget nemmere at se nogle af de forskelle, der er på a-kasserne, og særligt hvilken forskel der er i pris. Vi har samlet alt den information, du som måske kommende medlem af en a-kasse, vil have brug for inklusiv lokation, og hvad de tilbyder dig som medlem. Det er nemlig ikke altid det samme, de tilbyder dig. Dagpengesatsen er fastlagt af staten, så den vil være den samme, uanset hvilken en du vælger. Men nogle er fagspecifikke, og andre er ikke, derfor vil der være nogle a-kasser, der kan komme med mere konkret erfaring og rådgivning i din jagt på at finde et nyt arbejde.

 

 

Adresse

Adresse:

Nansensgade 43 st.th

Telefon: