Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Sero Guld
titleName

Sero Guld

Sero Guld ligger i Rødovre, hvor vi i flotte kontoromgivelser tager imod vores kunder med diskretion og høj faglighed.

Vi henvender os både til private og forhandlere, der vil sælge deres guld og sølv til fordelagtige guldpriser.

Vi køber al slags guld, både dansk, tyrkisk, arabisk, pakistansk etc. Dansk guld er generelt 8 og 14 karat, mens mellemøstlig guld oftest er 21 og 22 karat. Dette gør, at guldet er meget blødere og har et højere guldindhold og dermed en større værdi.

Det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg under hele handelsprocessen. Vi prioriterer trygheden højt, da det er vigtigt for os, at vores kunder går fra os med et smil og en god oplevelse. Samtidig med at vi lægger stor vægt på trygheden, sørger vi for, at kunderne får de højeste guldpriser og sølvpriser, så de kan mærke, at de får den rigtig guldpris eller sølvpris for deres smykker.

Hos os giver vi kunderne den tid, de har brug for, så en kunde ikke føler sig stresset eller tvunget til at sælge. At tilbyde kunden en fuldt professionel service er essentielt for os.

Hos Sero Guld opkøber vi guld, sølv og andre ædelmetaller til de højeste dagspriser, så kontakt os for en snak om salg af eller opkøb af guld.

Få mere for dit guld end du tror

Mange mennesker har guldsmykker og andet gammelt guld liggende, uden at de kender værdien af det og dermed ved, hvad et evt. salg kan indbringe. Vi oplever ofte, at vi kan tilbyde en væsentlig højere pris end, hvad man lige går og tror.

Læs mere her.

Adresse

Adresse:

SERO GULD Hvidovrevej 80 E 2

Telefon:
Web: