Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Unik Optik i Hillerød
titleName

Unik Optik i Hillerød

Din optiker i Hillerød

Centralt placeret finder du en lokal optiker i Hillerød, hvor glæden til optometri er til at føle på. Hver eneste dag åbner Unik Optik dørene for dig og vores andre kunder. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at få det meste ud af et af dine vigtigste sanseapparater – nemlig dit syn.

Når du besøger Unik Optik Hillerød, vil du aldrig opleve blot at være endnu et nummer i køen. I stedet bliver du hver gang mødt af de samme optikere, der kender din sag. Det letter arbejdet og gør dit besøg personligt – det er vi store fortalere for. Vi sætter gerne ekstra tid af til din konsultation. Så kan vi komme hele vejen rundt om dine synsmæssige behov samt finde den rigtige løsning til dig.

Vores dygtige team står altid klar med oprigtig interesse og et smil på læben til at byde dig velkommen hos din optiker i Hillerød. Her vil du altid føle dig imødekommet og forstået. Lige fra du træder ind ad døren til vores hyggelige butik, til du forlader din optiker i Hillerød – forhåbentligt med et bedre syn. Og er der mod forventning ventetid? Eller har du lyst til at snuse til alle vores lækre briller eller lade dig blive inspireret af vores vinduesdekorationer? Vi byder gerne på en god kop kaffe eller te, så du har lidt godt til ganen, mens du besøger os.

Optiker Hillerød – Vi lytter, så du får mest ud af dit syn

Er du på udkig efter en optiker i Hillerød? Og vægter du det personlige lige så højt som os? Så læg vejen forbi Unik Optik Hillerød, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit syn. Vi har stor erfaring med alle former for synsmæssige behov til børn og voksne i alle aldre. Derfor kan vi helt sikkert også kan finde den rigtige løsning til dig.

Vi har kun én mund men to ører. Vi lytter altid til dine behov og ønsker. Vi tror på, at gennem grundig dialog kan vi finde frem til den rigtige løsning til dig – uanset om det er et par nye smarte briller, kontaktlinser eller noget tredje. Hos din optiker i Hillerød, Unik Optik, er vi kendt for vores gode gammeldags service. Her er det ikke unormalt, at vi tager imod vores stamkunder med et kram og en god snak om alt, der er sket siden sidst.

Vi samler på de gode oplevelser, og vi kan ikke vente med at give dig den bedste service, hvis du vælger os som din optiker i Hillerød.

Adresse

Adresse:

Helsingørgade 1 3400 Hillerød

Telefon:

-

Email:

-