Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bernt Nielsen Huse
titleName

Bernt Nielsen Huse

Med mere end 40 års erfaring er Bernt Nielsen blandt de førende inden for typehuse i alle afskygninger. Over de senere efterhånden mange år er der sket en kæmpe udvikling inden for arkitekttegnede typehuse. Typehuse har tidligere haft et lidt blakket ry, for at være kedelige og ensartet, sådan er det dog langt fra mere, og mulighederne med et typehus er nærmest uendelig.

Hos Bernt Nielsen har de da også et motto, der hedder, at de ikke bygger typehuse, de bygger kundernes drømme. Typehuse kan fås lige præcis som man vil have dem, om det så er hvilken type mursten, vinduer eller de hvidevarer det kommer med. Man kan vælge vinkelhuse, forskudte huse, 2 plans huse eller helt “traditionelle” parcelhuse, det er klichefyldt nok, nærmest kun fantasien der sætter grænser. Der er også en af grundene til at typehuse og nybyggeri vinder mere og mere frem. Du kan læse mere om de forskellige slags typehus her.

Miljøvenlige med lavt energiforbrug

En anden grund til at flere og flere vælger nybyggede typehuse er deres lave energiforbrug, hvilket ikke blot gør dem meget miljøvenlige i forhold til gamle huse, hvor varmen piver ud, og man fyrer for gråspurvene. Det er også langt billigere, da energiforbruget er lavere, og familier kan spare mange tusinde kroner årligt ved at bo i et hus, da er bygget efter alle de nyeste normer inden for opvarmning, isolering m.m.

Adresse

Adresse:

Huginsvej 6C 3400 Hillerød

Telefon: