Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Wolfgear
titleName

Wolfgear

Dyrker du funktionel træning, som f.eks. Muay Thai eller MMA, eller har du i tanker at begynde i en nærmere fremtid? Uanset hvad, så sørg for at købe det rette udstyr samt tøj til den type sportsgren, som du nu vælger at gå til. Funktionel træning kræver meget af den påklædning man har på, og det udstyr som man bruger – og skal derfor altid være i den bedste kvalitet.

Hos Wolfgear finder du et stort udvalg af tøj og udstyr, som kan give dig de bedste forudsætninger for den sport som du går til.

Find det rette gear til din sportsgren

Wolfgear sælger gear til sportsgrene som:

  • Boksning
  • Aktiv fitness
  • Thaiboksning
  • Kickboksning
  • Styrketræning
  • MMA

Disse sportsgrene er meget differentierede fra hinanden, og så alligevel ikke, da meget af det samme gear bliver anvendt til flere af disse sportsgrene. I sortimentet finder du alt lige fra sjippetove til tandbeskyttere, som er lavet i den bedste kvalitet, og kan modstå meget hård træning.

Du finder også en lang række T-shirts samt sweatshirts, som sidder godt, og som er behagelige at have på – under en træningssession.

Webshoppen har altid dag til dag-levering, hvilket betyder at, bestiller du dine vare inden kl. 14 på hverdage, så har du dine vare i hænderne næste dag.

Wolfgear er startet op af tre iværksættere, som alle selv dyrker en form for funktionel træning, og kender udmærket til belastningen – og ved hvilke produkter som er gode nok til netop disse. Du kan derfor være sikker på at, de vare du bestiller hos Wolfgear, lever op til de krav som der er til sportsgrene i den her type.

Tag et kig på webshoppen og find det tøj eller udstyr som du står og mangler lige nu. Så kan du snart være klar til at starte til din næste sportsgren.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7.1 5000 odense c

Telefon:

-