Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Skiltex

Skiltex er Danmarks førende leverandører af skilte, messeudstyr og lignende. Virksomheden forhandler stort set alle typer stand- og marketingudstyr til messer og fysisk reklame. Det gælder blandt andet bannere, messevægge, roll ups og plakatrammer, men også skilte til både bord og gulv, skrivetavler og visitkortholdere.

Skiltex drives som webshop, men virksomheden har et lager i Rødovre, hvorfra man kan hente sine varer direkte efter bestilling. Det er en oplagt mulighed, hvis du står og mangler messeudstyr i sidste øjeblik. Webshoppen forhandler dog også mange produkter, som kan bruges i virksomhedens daglige markedsføring. Det er blandt andet forslagskasser, whiteboard og ejendomsmæglerskilte. Mæglerskilte er ideelle til bruges af håndværkere og andre brancher, der arbejder samme sted i længere tid.

Roll ups er en af Skiltex’ kerneprodukter, og virksomheden forhandler mange typer roll ups. De fås for eksempel i forskellige størrelser og kvaliteter, og de fleste modeller er brandgodkendt til professionelt messebrug. En roll up kan også bruges ved oplæg, promotionstande og i andre sammenhænge, hvor en virksomhed har brug for at markere sig tydeligt. Efterhånden har alle større virksomheder en hel serie af roll ups, og de bør findes på alle messestande.

Skiltex handler både med erhvervskunder og private, og prisniveauet er for alle.

Adresse

Adresse:

Glerupvej 7C, 2610 Rødovre

Telefon: