Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Iparterapi – hjælp til dit parforhold
titleName

Iparterapi – hjælp til dit parforhold

Websitet iparterapi.dk skriver om parforhold og parterapi. Vi forsøger at holde mennesker orienteret om det der rør sig indenfor netop dette område. Udviklingen går stærkt og parforholdet og dets problemer er noget mange mennesker er virkelig optaget af. Derfor bliver der løbende lavet et hav af forskellige undersøgelser på området. Dem forsøger vi så vidt det er muligt at viderebringe, så du som læser løbende bliver opdateret på de ting der rør sig.

Styrk dit parforhold

Vi skriver også om ting der kan hjælpe dig og din partner til at få et bedre og mere solidt parforhold. Vi har eksempelvis skrevet en række artikler om små ting du kan ændre på i hverdagen, og som betyder rigtig meget for hvordan din partner reagerer på forskellige problemstillinger.

Derudover har vi skrevet en masse om forebyggelse af problemer i parforholdet. Undersøgelser viser nemlig at det er langt lettere at forebygge konflikter og udfordringer i parforholdet, end det er at behandle problemer efterfølgende. Når problemer for alvor har vokset sig store kan det nemlig være rigtig svært at gøre noget ved dem.

Et andet emne vi også har taget op er alle de ting i hverdagen som ofte giver problemer. Det kan være alt fra en travl og stresset hverdag til glemsomhed og manglende vilje til at gøre sig umage – blot for at glæde sin partner.

Vi håber du vil slå et smut forbi vores site og bliver inspireret til at skabe et bedre parforhold.

 

Adresse

Adresse:

peblinge dossingen

Telefon:

-

Email:

-