Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Psykolog Nord
titleName

Psykolog Nord

PsykologNord er klinikker i henholdsvis Aalborg og Aarhus, med engagerede og dygtige psykologer. Hos PsykologNord tilbydes klienterne samtaleterapi uden ventetid. At have brug for at tale med en professionel, der forstår ens problemer, eller de ting man tumler med, er noget der kan opstå pludseligt. Det er ikke altid noget man kan planlægge sig ud af, og netop derfor tilbyder de samtaleterapi uden ventetid.

Der kan naturligvis opstå en smule venten, men med åbningstider fra 9-21 alle dage, både hverdag og weekend, er det muligt at sikre, at der aldrig er nogen der venter i længere tid, som er tilfældet ved mange andre psykologer. At have ondt i psyken eller bare at have brug for at tale med en psykolog kan opstå pludseligt, og derfor er visionen hos PsykologNord også at du kan komme til akut.

Vi danskere er set over en bred kam og i følge store internationale undersøgelser, blandt de absolut lykkeligste i verden. På trods af dette, er der utrolig mange danskere, der lider i sindet. Angst, depression og stress rammer mange tusinde danskere hver eneste måned, og er blandt de hyppigste sygdomme og derfor også en trussel under den generelle sundhed.

PsykologNord er erfarne med behandling af både stress, angst og andre lidelser. Så hvis problemerne begynder at opstå, så tag kontakt – hellere for tidligt end for sent.

 

Adresse

Adresse:

Fyrkildevej 7, st. 2 9220 Aalborg Øst

Telefon: