Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Northern Legacy – Smykker til mænd
titleName

Northern Legacy – Smykker til mænd

Hos Northern Legacy forhandler vi et stort udvalg af halskæder, fingerringe, armringe og ure til herre. Northern Legacy er et unik dansk smykkebrand, som giver mænd mulighed for at udtrykke sig igennem smykker og lege med deres outfit. Med ringe fra Northern Lagacy kan du påvirke din stil på flere forskellige måder, og med garanti skille dig ud fra mængden. Northern Legacy sælger et bred og dybt sortiment af smykker til mænd, om det er et elegant, råt eller farverigt look du leder efter, så har Northern Legacy sikkert det perfekte smykke til dig.

Der har førhen været mange fordomme og stereotyper om mænd med smykker, hvilket er noget vi her os Northern Legacy prøver at bekæmpe, for hvorfor skulle mænd ikke kunne gå med smykker?

Vores kollektion af smykker til mænd består af særlig udvalgt sten og materialer, som kommer fra mage forskellige steder i verden. Vores smykker er håndlavet, men stor fokus på kvalitet og detalje, vi er derfor det oplagte valg, hvis du leder efter en gave til den kvalitetsbeviste mand. Se eksempelvis vores flotte og tidløse Signet-ring med en onyx-sten. Du kender den sikkert fra dine bedsteforældre, som folk fra den ældre generation har benyttet i deres ungdom. Signet-ringen har været populær igennem flere tusinde år, og går næppe af mode. Vi har dog modificeret ringen en smule, og givet ringen et personligt og moderne præg, på den måde kombinere vis gammel historie med nutidens mode-trends.

Vores smykker er i fremragende kvalitet, men bliver solgt til en konkurrence dygtig pris. Vi smykker til mænd, som ikke koster spidsen af en jetjager. Vi har nemlig sparet alle vores markedsføring omkostninger fra vores salgspris, så du ikke skal betale for vores promovering. Vil du gerne se vores smykker, så kig forbi vores Instagram og bliv inspireret af vores mange billeder af smykker til mænd

Har du spørgsmål, så du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Adresse

Adresse:

Ålborg

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:00 - 16:00

Tirsdag

08:00 - 16:00

Onsdag

08:00 - 16:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket