Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Guldsmed Hillerød

Guldsmed Hillerød

En guldsmed i Hillerød med kærlighed til smykker

Hos Jan Ehlers Juvel og Urhus har vi flere dygtige guldsmede tilknyttet. Her får du opfyldt dine smykkedrømme, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der muligt. Vi sørger bl.a. for at bringe ny glæde i arvesmykker, reparere ødelagte smykke og efterse dine smykker. Hvis du f.eks. har en flot ring med en sten, er det en god idé med et årligt eftersyn, da grebene kan blive svage og miste grebet om stenen. Vi tilbyder også at forstærke grebene.

Leder du efter en guldsmed i Hillerød, der kan hjælpe dig med gravering? Så kom endelig forbi Jan Ehlers. Om det er vielsesring eller en anden ring, der skal gøres lidt mere personlig og unik, kan vi hjælpe dig. Vi finder sammen ud af, hvordan det skal se ud, så det passer til dine ønsker.

Få glæde af dine smykker i mange år

Har du et ældre smykke, der betyder meget for dig? Men som måske er lidt skrøbeligt og trænger til en kærlig hånd? Så kom forbi vores guldsmed i Hillerød Vores eksperter kan også hjælpe dig med inspiration, hvis du ønsker et andet udtryk i smykket. For mere information, kan du komme forbi butikken i Hillerød, ringe på 48 26 03 31 eller se mere på vores side her.

Adresse

Adresse:

Slotsgade 21, 3400 Hillerød