Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
BrodersenKobborg.dk – Gode design og høj kvalitet
titleName

BrodersenKobborg.dk – Gode design og høj kvalitet

BrodersenKobborg.dk er en dansk webshop, der forhandler ure, smykker og briller. Webshoppen har desuden et pænt sortiment af dåbs- og andre gaveartikler. Du finder produkter fra en række kendte større brands så som solbriller fra Marc Jacobs, RayBan, Jimmy Choo med flere. BrodersenKobborg’s smykkesortiment bærer præg af en række danske kvalitetsbrands.

Du finder blandt andre Georg Jensen smykker, Ole Lynggaard smykker og Aagaard smykker.

Virksomheden har fysisk butik beliggende i Ringkøbing, men valgte i 2013 at udvide den fysiske butik med webshoppen. BrodersenKobborgs medarbejdere besidder hver især en stor erfaring med enten smykke- og urebranchen eller brillebranchen.

Medarbejdere med fokus på service

BrodersenKobborgs medarbejdere har en fælles vision, hvilket er at kunne levere det rigtige produkt til den rigtige pris, pakket ind i den sublime kundeoplevelse. De har ligeledes en fælles passion, som er, at de elsker det, de laver og vil gerne dele det med dig. Derfor er du med sikkerhed i gode hænder, når du handler hos BrodersenKobborg.

Webshoppen giver dig mulighed for at få den service, du har brug for. Her kan du e-maile medarbejderne samtidig med at du kigger på produkter, da du finder en chatboks i nederste højre hjørne. Du har ligeledes mulighed for telefonisk henvendelse i tidsrummet mandag-torsdag 10-17.30, fredag 10-18 og lørdag 9.30-14.

Når du handler på webshoppen får du fri fragt ved købt over 300 kr., du får dag-til-dag levering, muligheden for at bytte produkter i over 300 butikker, og hvis du opretter dig som bruger på webshoppen, får du 15% i rabat. Andre kunder elsker BrodersenKobborg, der har fået 5 stjerner på TrustPilot.

Adresse

Adresse:

Nygade 9-11 6950 Ringkøbing

Telefon: