Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MinAdvokat
titleName

MinAdvokat

Hos MinAdvokat kan du få kyndig advokathjælp til at skræddersy dit testamente. Du kan også få udfærdiget en ægtepagt, oprettet en fuldmagt eller andre juridiske dokumenter.

Vi har stor erfaring med familie- og arveret, og alle dokumenter gennemgås af to erfarne advokater. Du får samme service og kvalitet, som ved en lokal advokat, men fordi det meste af rådgivningen foregår pr. telefon, er prisen presset i bund.

Du kan vælge at bestille dit testamente eller ægtepagt via vores særlige spørgeskemaer, der tilpasser sig dine svar og giver dig relevant information undervejs, eller du kan ringe til en af vores juridiske medarbejdere på tlf. 8618 6846 for at drøfte dine ønsker.

Vores juridiske medarbejdere står altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

Hvorfor er MinAdvokat noget særligt?

Går du til en lokal advokat, er det ikke sikkert, at vedkommende normalvis arbejder med familie- og arveret. Prisen vil derfor typisk være høj, da advokaten skal bruge meget tid på at udfærdige dokumentet. Hos MinAdvokat har vi lavet over 10.000 testamenter og har således stor erfaring med området.

Der findes også internetløsninger, hvor det ikke er advokater, der udfærdiger dokumenterne til dig. Derved risikerer du, at der er fejl i dokumentet, hvilket f.eks. kan føre til, at det er de forkerte, der arver dig.

MinAdvokat.dk er unik fordi du får et individuelt tilpasset dokument, lavet af en erfaren advokat, kombineret med at bestillingen kan ske online og prisen kendes fra starten.

Adresse

Adresse:

Ryesgade 31, 8000

Telefon: