Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Advokatfirmaet GE
titleName

Advokatfirmaet GE

Skal du til at købe/sælge et hus? Er du kommet til skade? Eller skal du søge statsborgerskab? Alt det og mere til, kan du få juridisk hjælp til, ved at vælge Advokatfirmaet GE som din advokat. Advokatfirmaet GE er beliggende i de jyske byer Århus og Brabrand. Dette vil sige at advokatfirmaet kan altså hjælpe alle personer som har brug for det i Århus og omegn.

Advokatfirmaet opstod da advokaten Tobias Grotkjær Elmstrøm valgte at starte sit eget advokatfirma efter han fik sin titel som advokat. Det var med et mål om at lave en advokatvirksomhed som gjorde en forskel for private klienter, og hvor man som advokat havde hjertet med. Dette har vist sig både at være populært blandt klienter men også for andre advokater, som du er en del af teamet hos Advokatfirmaet GE. I dag kan du få hjælp af over 20 medarbejdere, som alle mestre deres job til perfektion, og som giver dig altid en god behandling.

Alle advokater er specialiseret i et eller flere af de områder som du kan få juridisk hjælp til. Du kan derfor være sikker på at du får en rigtig god sag, hvis du lader en advokat fra denne virksomhed hjælpe dig. Advokaterne har henholdsvis specialiseret sig i områderne som erstatningsret, strafferet, udlændingeret, fast ejendom og mere til. Disse områder er for mange meget overordnede. Derfor har Advokatfirmaet GE gjort det nemt på deres hjemmeside, og opdelt hvert område med deres underområder, så du mere specifikt kan se hvad du kan få hjælp til – og om det problem du står med, stemmer overens med det advokatfirma kan hjælpe dig med.

Du skal vælge advokaterne fra Advokatfirmaet GE fordi, de er stærke i juridisk rådgivning, de skaffer dig den erstatning som du har krav på, og du laver altid faste aftaler omkring salær. Som klient hos Advokatfirmaet GE, er dine chancer store for at få det du har krav på. Læs mere om virksomheden her.

Adresse

Adresse:

Lille Torv 6A, 1. sal 8000 Aarhus C

Telefon: