Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Stage Advokatfirma
titleName

Stage Advokatfirma

Det at skulle få behov for en forsvarsadvokat er en meget skræmmende ting, da man jo enten står i en situation, hvor man brudt loven eller ved en fejl er blevet anklaget for at have brudt loven. Men uanset omstændighederne har man ret til en forsvarsadvokat, som man enten selv vælger eller får af retssystemet. Hvis man selv skal vælge sin forsvarsadvokat vil et godt bud være Stage Advokatfirma.

Stage Advokatfirma er et advokatfirma med 9 ansatte forsvarsadvokater som alle er specialisterne indenfor strafferet. Flere af disse advokater har en baggrund som anklager, hvilket giver dem en klar fordel, da de ved hvordan, at oppositionens anklager tænker. Forsvarsadvokaterne er også klar til at gå den ekstra mil i den forstand, at de er villige til at starte deres egen efterforskning, hvis de ikke er tilfredse med politiets beviser.

Nogle gange ender danskere i den uheldige situation, hvor sagen udvikler sig i sådan en grad, at den kommer for landsretten eller højeste ret, hvor deres forsvarsadvokat ikke har licens til at kunne forsvare. Dette skal man dog ikke være bange for med Stage Advokatfirma, da de har møderet for både landsretten og højesteret.

Selvom Stage Advokatfirma har hovedkontor i Fredericia, så er det ikke et krav, at man bor tæt derpå, men de hjælper derimod Danskere over hele Danmark. Få hjælp fra en af Stage Advokatfirmas dygtige forsvarsadvokater her.

Adresse

Adresse:

Vesterballevej 25, 7000 Fredericia

Telefon:
Web: