Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Lind og Risør
titleName

Lind og Risør

Få et arkitekttegnet hus af Lind og Risør

Hos Lind og Risør specialiserer vi os i skræddersyede, arkitekttegnede huse og byggegrunde på Sjælland. Vores primære mål er at hjælpe dig med at realisere eller finde dit drømmehus. Lind og Risør sætter en ære i at være din betroede partner gennem hele processen – lige fra de tidlige overvejelser om at bygge nyt hus til lang tid efter, at dit hjem er færdigt, og du er kommet godt på plads. Vi tilbyder ikke blot et nyt hus, men også ekspertise og personlig service. 

Lind og Risør er et dansk familieejet arkitekt- og byggefirma, der lige siden 1980 har hjulpet danskere med at bygge deres drømmehus. Da Torben Lind og Steen Risør startede virksomheden, havde de en mission om at gøre op med typehusbyggeriets faste rammer og begrænsede muligheder og arbejdede ud fra en filosofi om at levere danske arkitekttegnede huse uden at gå på kompromis med materialer. I dag fortsætter vi hos Lind og Risør med at opføre huse af stærke og nordisk inspirerede materialer.

Når Lind og Risør bygger, kan vi opføre huse i 9 forskellige arkitekturer med mulighed for at kombinere stilformerne. Når huset skal designes, skal du dog være opmærksom på lokalplanskrav, eftersom disse krav kan have indflydelse på, hvordan dit hus kan blive opført.

Besøg Lind og Risør på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Arkitekttegnede kvalitetshuse og bygbare løsninger

Find drømmehjemmet sammen med os

Det handler ikke om at finde drømmehuset, men at skabe det. Derfor tilbyder Lind og Risør både hjælp til at tegne, bygge eller købe dit næste hus. Derfor er det kun din fantasi, der sætter grænser. I samarbejde med dig sørger vi derfor for, at du inden længe står i et hus, som du i lang tid fremover kan kalde dit hjem. Med “Mit Lind & Risør” er du med i processen hele vejen, så det bliver personligt, og så du kan stå inde for alt, hvad vi foretager os i forbindelse med konstruktionen af dit hus. “Mit Lind & Risør” er et online system, hvor du kan få adgang til tegninger, dokumenter og en opdateret tidsplan for byggeriet. 

Lind og Risør sørger for, at du kan få et arkitekttegnet hus på Sjælland, hvor vi sammen med dig finder ud af, hvordan dit hus skal se ud. Vi råder og vejleder med vores faglige ekspertise på området, men samtidig bestemmer du selvfølgelig, hvordan rumfordelingen eller byggestilen skal være. Vil du gerne undgå en lang byggetid, kan du også se nærmere på vores FÆRDIG|huse, som har en byggetid på kun 9 måneder. Hvis du ikke har mod på at bygge selv, kan du i stedet se de mange forskellige huse, Lind og Risør har til salg. Uanset hvad stopper jagten her, for vi hjælper dig med at finde din drømmebolig.

Nybyggeri på den enkle måde – FÆRDIG|huse fra byggefirma Lind og Risør

Få et hus, der passer til din personlighed

Har du allerede fundet den grund, hvor du gerne vil bosætte dig og bygge det helt perfekte hus, så tegner og bygger vi naturligvis også gerne dit hus dertil. Vi sørger for at producere skræddersyede løsninger til dig, hvor alt er muligt, så dine idéer ikke bliver begrænset. I et samarbejde med os er du sikker på, at huset bliver dit, og at din personlige stil skinner igennem. Hos Lind og Risør har vi, som nævnt ovenfor, arkitekter, som kan opføre 9 forskellige arkitekturer, herunder Valmhus, Fiskervalmhus, Fiskerhus, KUBEhus, Funkishus, ArchLine, Byhus, Skagenshus og Palævilla. Ved opførelse af drømmehuset handler det om smag og behag. Om du vil have et klassisk, minimalistisk eller romantisk udtryk, er helt op til dig. Lind og Risør er blot med til at rådgive og tilføre ekspertise, så huset står i mange år fremadrettet.

Nybyggeri for første gang med Lind og Risør

Uanset om man drømmer om et moderne minimalistisk hjem, en klassisk villa eller en luksuriøs landejendom er Lind og Risør klar til at realisere kundernes visioner. Vi er en arkitekt- og byggevirksomhed, som specialiseret i skabe unikke og funktionelle hjem, der afspejler ejerens personlighed, livsstil og behov. Lind og Risør ved, hvor vigtigt det er at skabe et tæt samarbejde med vores kunder gennem hele byggeprocessen.

Er du interesseret i et job hos Lind og Risør, kan du finde vores stillingsopslag her.

Læs mere om Lind og Risør her.

Adresse

Åbningstider

Mandag

08:00-16:00

Tirsdag

08:00-16:00

Onsdag

08:00-16:00

Torsdag

08:00-16:00

Fredag

08:00-15:30

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket