Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Lokalebasen
titleName

Lokalebasen

Lokalebasen.dk er en nem og hurtig måde for virksomheder at finde lokaler på. På hjemmesiden kan man nemt og bekvemt søge blandt alle ledige lejemål, og der findes til mere eller mindre alle behov. Her kan man finde et nyt kontorfællesskab, et nyt kontor, men det er også her man kan finde mødelokaler til leje, konferencelokaler og lignende.

Så uanset om jeres virksomhed har brug for en permanent løsning på nogle lokalemæssige udfordringer, eller i står og mangler lokaler til møder eller lignende, da kun skal bruges en enkelt eller et par gange, så kan du finde dem på hjemmesiden.

Står i overfor at skulle erhverve jer nogle lokaler, kan man også søge på bygninger, kontorer og lignende der er til salg. Uanset om du leder efter lokaler der er til leje, eller I er ude efter at skulle investere i bygningerne på permanent basis, så kan i finde dem her, og hele landet fra det nordlige Jylland til det sydligste Falster er dækket.

Det er gratis at benytte Lokalebasen, og når man har fundet lokaler eller bygninger, som man er interesseret i, er det blot at udfylde formularen ud for beskrivelsen, så bliver man kontaktet. Det er også muligt at anmode om en fremvisning direkte på siden.

Adresse

Adresse:

Æbeløgade 4, 1. 2100 København Ø

Telefon: