Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Lasse Larsen Huse
titleName

Lasse Larsen Huse

Lasse Larsen Huse har bygget typehuse siden 1975, hvor kvalitet og leveringssikkerhed altid har været det primære fokuspunkt. Typehusfirmaet stræber efter at levere 100 % personlige typehuse, hvor kundens behov og ønsker for drømmehuset skaber den røde tråd. Her bliver der udelukkende bygget med de bedste materialer og uden præfabrikerede elementer.

Hos Lasse Larsen Huse er det muligt at bygge lige præcis det hus, man ønsker. Hvad enten, der er tale om få kvadratmeter, toetagershuse eller måske enkle længehuse, så sidder typehusfirmaets egne håndværkere, tegnestue og byggekonsulenter klar til at realisere byggedrømmen.

Er det første gang, man kaster sig ud i projekt “byg nyt hus“, så kan det hurtigt være en overvældende process med de mange beslutninger, der skal tages. Derfor kan det være en god idé at have en ekspert med på sidelinjen, som forstår, hvordan byggeprocessen forløber, og hvornår hvilke beslutninger skal tages. Hos Lasse Larsen Huse er de med fra start til slut, og står altid klar med rådgivning ift. valg af materialer, layout og funktionalitet.

Inden man beslutter sig for den endelige plantegning, anbefaler byggefirmaet altid at besøge et af deres udstillingshuse i Jylland eller på Sjælland. Det giver nemlig mulighed for at komme helt tæt på materialerne og opleve hustypens fordele og ulemper.

Adresse

Adresse:

Saxovej 16, kolding

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08.00-17.00

Tirsdag

08.00-17.00

Onsdag

08.00-17.00

Torsdag

08.00-17.00

Fredag

08.00-16.00

Lørdag

-

Søndag

-