Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Lovecastlisting – støt et godt formål
titleName

Lovecastlisting – støt et godt formål

For rigtig mange mennesker i Danmark går det rigtig godt. Økonomien er i topform og opsparingerne i Danmark bliver kun større og større og arbejdsløsheden er helt i bund. Derfor ønsker flere og flere mennesker at give noget tilbage til samfundet og at støtte et godt og velmenende formål. Det kan du gøre på Lovecastlisting.dk

Hos Lovecast arbejder vi benhårdt på at hjælpe mennesker til at skabe et bedre og sundere parforhold – simpelthen for at styrke familielivet i Danmark, så færre par bliver skilt og går fra hinanden. Undersøgelser viser, at det er forbundet med en lang række udgifter til samfundet når mennesker bliver skilt. Derudover er børn dem der bliver aller hårdest ramt og det påvirker dem og deres evne til at danne gode og sunde relationer resten af livet.

Denne udvikling kan du hjælpe os med at vende. Med et lille bidrag på kun 275 kr. kan du støtte os og vores arbejde. Hvis du ønsker at støtte projektet og at læse mere om os kan du besøge vores hjemmeside og se hvordan du støtter os og hvad du får ud af det. Hav en dejlig dag.

Adresse

Adresse:

bogøvej 1

Telefon:

-

Email:

-