Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Funguide – Danmarks største oplevelsesportal
titleName

Funguide – Danmarks største oplevelsesportal

Funguide er Danmarks største portal for oplevelser og aktiviteter.

Vi har mere end 1000 forskellige forslag til spændende aktiviteter over hele landet – både København, Århus, Odense, Fyn, Jylland og Sjælland.

Vi har grupperet udbyderne af oplevelserne både efter hvor i Danmark de befinder sig eller efter hvad type aktivitet du leder efter (Action, sport, spil, mad, romantik, forkælelse m.m.)

Endelig kan man som bruger også se vores forslag til de enkelte aktiviteter. Vi har gjort meget ud af at finde de bedste idéer til dit næste arrangement.

Vi har bl.a. mange gode idéer og forslag til teambuilding og firmaarrangementer – så når du kan finde god underholdning til din næste firmafest.

Ligeledes er Funguide specialister i at finde gode polterabend idéer til både mænd og kvinder og nogen du kan bruge til din polterabend i dit nærområde.

Mange bruger os også til at planlægge deres børns blå mandag – Vi har samlet de bedste blå mandag aktiviteter helt gratis, som du kan hente som inspiration lige meget hvor i Danmark dit barn er konfirmeret.

Ligeledes finder du inspiration til sjove ferieaktiviteter, hvad enten det er sommerferie, vinterferie, efterårsferie eller påskeferie

Adresse

Adresse:

Rued Langgaardsvej 13

Telefon:

-

Email:

-