Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
House of Code
titleName

House of Code

House of Codes Logo

Hvem er Vi

er en masse virkelig ambitiøse nørder med stor passion for det vi laver. Vi tror på at medindflydelse er med til at give de allerbedste resultater. Vi arbejder smidigt i dynamiske teams, som sammensættes helt specifikt til hvert projekt. Vores kompetence- og viden skabes i samarbejde med initiativer fra medarbejderne.

Rådgivning

I House of Code kvalificerer vi dine valg. Vi rådgiver før, under og efter hvert projekt. Vi vil typisk starter med en workshop, hvor vi afstemmer forventninger, fastsætter projektrammen og afklarer ambitionsniveau. Vi ser det som vores vigtigste opgave, at kunne skabe tryghed, så du i ro og mag kan træffe de rigtige valg.

Design

I House of Code mener vi at brugeren altid har ret. Vi designer alle apps så brugeren er i centrum. Vi tror på, at en app skal kunne løse ét enkelt problem, hvis den skal skabe mest mulig værdi. Vi starter altid med at teste brugerens oplevelse i en prototype før vi – via iterationer – når frem til den færdige løsning. Vores designs er altid funktionelle og enkle.

Udvikling

Vi elsker en god udfordring. I House of Code der udvikler vi først og fremmest hinanden. Vi presser konstant grænserne for hvad der er muligt og på den måde genererer vi hele tiden ny viden i samarbejde med dig. Det sørger for at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Vores dygtige projektledere arbejder smidigt og det er uanset om det er os der står for hele projektet eller vi blot har ansvaret for en mindre del.

Drift & Vedligeholdelse

I House of Code går vi ind for enkel vedligeholdelse og vi sørger for at holde din app opdateret. Vi kan tilbyde dig hosting på alle platforme, og vi sørger for, din app løbende kan forbedre med nye features og undgå fejl. Vedligeholdelse er altid en helt naturlig forlængelse af ethvert projektet og en simpel måde at sørge for at din din app holdes opdateret.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:
Kontakt firmaet