Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Elholm Coaching
titleName

Elholm Coaching

Erhvervscoach, stresscoach og personlig coach, med lokaler i Aalborg og Frederikshavn, samt online coaching.

Elholm Coaching er en virksomhed startet juni 2014. Ejeren og internationalt certificeret coach hos ICF Anders Elholm Jeppesen møder både sine kunder fysisk og online.

Om Elholm Coaching

Mit navn er Anders Elholm Jeppesen og jeg er stresscoach, livscoach, erhvervscoach og businesscoach. Mit fysiske arbejdsområde er i Nordjylland, hvor mine kunder kommer fra Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Sindal, Hjørring og mange mindre byer også. Derudover har jeg de seneste år fået stadig flere kunder fra hele Danmark via online coaching, som fungerer fint via Zoom, Skype eller Teams. Som online coach kan emnerne være de samme som vi kan beskæftige os med i de fysiske møder.

Coaching omhandler områder, hvor du er dedikeret til at skabe en forandring eller en udvikling. Nogle gange er udgangspunktet en frustration eller en udfordring, andre gange er udgangspunktet en drøm eller en længsel. Uanset udgangspunktet er coachingen en faciliterende dialog, der åbner op for muligheder og fokuserer på alt det, vi som mennesker har indflydelse på; fremfor de områder, hvor vi er begrænset af vilkår i tilværelsen.
Grundtanken i coaching er, at du er ekspert på dit liv og har svarene i dig. Ofte er udfordringen dog, at vi ikke giver os tid til at lytte til os selv og har behov for hjælp til at gøre tanker, følelser, kommunikation og adfærd bevidste og tydelige. Når vores mønstre og overbevisninger bliver bevidste og synlige, kan vi begynde at arbejde med dem og ændre dem, så de i højere grad støtter og hjælper os frem mod det, vi gerne vil opnå eller have i livet.
Dette kan jeg som coach hjælpe dig med.

Hvis ovenstående skaber resonans hos dig, så kontakt mig endelig. Du kan finde alle mine oplysninger på min hjemmeside www.elholm-coaching.dk eller du kan kontakte mig på telefonnummer 51935003 og mail anders(@)elholm-coaching.dk
Du forpligter dig ikke til noget ved at kontakte mig og vi kan altid tage en indledende snak over telefonen, hvis du har opklarende spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger om coaching eller mig.

Jeg håber vi tales ved!

Med venlig hilsen Anders Elholm Jeppesen

Adresse

Adresse:

Gåsetoften 8, 9900 Frederikshavn

Telefon:
Kontakt firmaet