Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bering & Søgaard
titleName

Bering & Søgaard

Hos Bering & Søgaard ønsker vi at hjælpe dig med at få succes i livet. Vi ønsker at coache dig så du perosnligt kan udvikle dig som menneske, måden du ser tingene på, og måden du lever dit liv på.

Ønsker du at udvikle dig, eller har du en virksomhed hvor dine medarbejdere kunne have gavn af coaching til personlig udvikling? Så er Bering og Søgaard stedet hvor du vil få resultater, og dine mål kan opnås. Succes er ikke altid lige nemt at få, og ikke altid lige nemt at beskrive. For hvad er succes? Vi mener at ALLE kan mere end det de tror de kan, de skal blot have åbnet øjnene op for det. Vi tilbyder at vejlede, rådgive og hjælpe med coaching-værktøjer så du som person vil få øjnene op for alt det du kan, og opleve den bedst mulige version af dig selv.

Vi tilbyder både coaching til private og erhverv, så ønsker du blot personlig udvikling, eller er målet coaching til at du som leder står endnu stærkere blandt dine medarbejdere? Så er Bering og Søgaard stedet hvor dette kan blive indfriet. Vi er altid klar til at vejlede, og glæder os til at coache dig.

Adresse

Adresse:

Jens Baggesens Vej 98, 7. etage 8200 Aarhus

Telefon:
Email:

-