Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bramming Electronics
titleName

Bramming Electronics

Hos Bramming Electronics har vi specialiseret os i reparation smartphone og tablet fra alle de kendte mærker og modeller. Uanset om du har en iPhone, iPad, OnePlus, Huawei, Sony, LG, Nokia eller Motorola, så kan vi reparere din mobiltelefon, tablet, Mac eller PC.

Mangler din telefon eller computer her på siden eller har du spørgsmål om reparation af din iPhone, så kontakt os på telefon 71 99 29 53 – hverdage mellem kl. 12 og 16.

Kom ind på vores værksted på Industrivej i Bramming, hvor vores dygtige folk straks vil gå i gang med at reparere din telefon eller tablet.

Er du i f.eks. Holsted, Gredstedbro, Tjæreborg, Vejen, Ribe eller Esbjerg, så ring til os med det samme. Vores telefoner er åbne alle hverdage mellem kl. 12 og 16.

Husk også at vi har reservedele til alle computere, smartphones og tablets, ligesom vi har computerudstyr, gaming udstyr, power banks, headsets og meget mere.

Vores produkter er af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alt hvad  “Gør det selv” folket skal bruge for at få deres enhed på højkant igen.

Bramming Electronics Aps
Industrivej 11

6740 Bramming

Adresse

Adresse:

Industrivej 11 Bramming

Telefon:
Kontakt firmaet