Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
WUAV A/S – Specialister i AV tekniske løsninger
titleName

WUAV A/S – Specialister i AV tekniske løsninger

WUAV A/S

Det handler om at give vores kunder en WUAV-oplevelse

WUAV A/S er en dansk av teknisk virksomhed som blev stiftet tilbage i 2002. Vi er total leverandør af av udstyr til hele Danmark. Vores kerne kompetencer er indenfor digital skiltning, informationstavler, videokonference udstyr og indretning af mødelokaler. Vi har samarbejdspartner indenfor: Skoler, kommuner, hoteller og restauranter, produktions og handelsvirksomheder og kulturhuse mm.

Vi ser os selv som topprofessionelle arbejdesmænd der lever og ånder for, at leverer et godt produkt og en god oplevelse til alle vores kunder. Vi er jyder og er ekstremt stolte af når vores kunder siger WUAV.

På vores website kan ud se og læse mere om vores kompetencer og kunde referencer. Vi er i dag autoriseret og certificeret partner med kendt mærker som. BOSE, LIFESIZE, LG, SONY og SENNHEISE. Dette betyder, at vi hele tiden er opdateret med den nyeste viden inden for AV tekniske løsninger.

Vores mål er at du hos WUAV A/S skal kunne finde lige præcis den av tekniske løsninger der passer til din virksomhed eller forretning. Vi ønsker at gøre det som nemt for dig som muligt og håndtere alt fra lyd lys, billlede – alt sammen trådløst.

Hvad betyder WUAV?

For os handler det om at overraske (positivt) og give vores kunder en oplevelse der når vi har været på besøg. Vores arbejde, skal kunne siges med et enkelt ord nemlig WUAV.

Adresse

Adresse:

Murervej 7A

Telefon: