Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Ageras

Ageras er en dansk virksomhed med et internationalt udsyn, som i 2012 blev skabt af de to entreprenører Martin Hegelund og Rico Andersen.

Ageras tilbyder virksomheder en digital markedsplads, som både er innovativ og strømlinet. Gennem Ageras’ digitale markedsplads kan virksomhederne indhente tre tilbud på rådgivning og løsning af opgaver inden for blandt andet revision, bogholderi, jura og ejendomsadministration.

Den digitale markedsplads er bygget op efter tre simple trin, hvor virksomheden først beskriver den opgave, de ønsker løst. Ud fra denne beskrivelse vælger Ageras’ medarbejder de tre bedste matches til løse den specifikke opgave. Disse tre matches præsenteres for virksomheden, som herefter frit kan vælge, hvem de ønsker at samarbejde med. Hele denne proces er gratis, og virksomheden kan forvente at have et håndgribeligt tilbud ved hånden 24 timer efter første kontakt.

Ageras opererer i flere europæiske lande, herunder Norge, Sverige, Holland og Tyskland, ligesom de senest er trådt ind på det amerikanske marked.

Ageras er i konstant bevægelse og præsenterede for nylig det nye selskab, Ageras Finance, der som sin kerneydelse skal tilbyde virksomheder finansielle ydelser som udlån, kassekreditter, betalingskort og fakturabelåning.

Læs mere om Ageras her:

Blog
Tumblr
Speakerdeck
Flickr
Medium
Linktree

Adresse

Adresse:

Vesterbrogade 1e

Telefon:

-

Email:

-