Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
OMNIA Global: family office stiftet af Daniel Hansen
titleName

OMNIA Global: family office stiftet af Daniel Hansen

OMNIA Global er en virksomhed med base i Schweiz, som entreprenøren, Daniel Hansen, står bag.

OMNIA Global er et entreprenant family office, der specialiserer sig i alternativer, private til offentlige investeringer ved hjælp af innovativ finansiering og gearing inden for struktureret finansiering. OMNIA søger efter ligesindede ildsjæle at investere i og med, samtidig med at de adresserer faldgruber i traditionelle investeringsrammer.

OMNIAs overordnede mål er at tage os af den nuværende balance, mens vi fortsætter med at vokse – med stort fokus på kontinuerligt at nyde rejsen, og derfor fokuserer vi på spændende projekter, partnere og ligesindede mennesker.

INVESTERINGER

OMNIA Global investerer i virksomheder, som er klar til at vokse, og som søger en unik investor med en iværksætters tankegang. Som investor finansierer de, vækster og støtter – eller lader dig være i fred, alt afhængigt af hvad du har brug for for at få succes.

OMNIA Global er stiftet af Daniel Hansen som en virksomhed af iværksættere til iværksættere, der investerer i virksomheder, som søger enkelhed og et autentisk partnerskab.

Du kan læse mere om OMNIA og Daniel Hansen på følgende sider:

 

Besøg også OMNIA Globals YouTube-kanal, hvor Daniel Hansen præsenterer flere af de områder, han og OMNIA Global arbejder med. De seneste videoer kan du finde herunder:

Explaining reverse mergers
What are SPACS? Explained by OMNIA Global
Daniel Hansen presents OMNIA Global’s new brand identity
Daniel Hansen presents the OMNIA Global logo

Inde på OMNIA Globals YouTube kanal kan man også få et indblik i deres nye podcast-satsning, ‘The Dot Connectors’, der med Daniel Hansen i spidsen tager lytterne igennem en række emner som investeringer, iværksætterig og finansiering.

Lige nu kan man på kanalen få en forsmag på podcasten. I det første afsnit tager Daniel Hansen lytterne med på den rejse, der i sidste ende resulterede i grundlæggelsen af OMNIA Global. Daniel Hansen sætter ord på, hvad der gør OMNIA Global til en unik arbejdsplads i branchen, ligesom han kommer med en råd og indsigter, som entreprenører kan drage nytte af i deres bestræbelser på at få deres livsværk til at vækste – det være sig alt lige fra finansiering til vigtigheden af at have sig selv med hele veje igennem processen.

// ENGLISH

OMNIA Global is a company based in Switzerland, which the contractor, Daniel Hansen, has founded. OMNIA Global is an entrepreneurial family office specializing in alternatives, private to public investment using innovative financing and structured financing leverage. OMNIA is looking for like-minded enthusiasts to invest in and with, while addressing pitfalls in traditional investment frameworks. OMNIA’s overall goal is to take care of the current balance while we continue to grow – with a strong focus on continuously enjoying the journey. Therefore we focus on exciting projects, partners and like-minded people.

Daniel Hansen, CEO at OMNIA Global, strongly believes that partnerships, deals and investments can be done in a more transparent way. This manifest itself in the way Daniel runs OMNIA Global. 

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-