Invester med Saxo Bank

Invester med Saxo Bank

Investerer du på nettet, eller har du planer om at komme i gang med det? I så fald har du brug for en handelsplatform, hvorfra du kan foretage dine investeringer og varetage din økonomi indenfor investering, og det er her, at Saxo Bank kommer ind i billedet. Saxo Bank er en international investeringsbank med danske rødder, og her har du mulighed for at investere i en lang række af forskellige investeringsaktiver.

Tre forskellige handelsplatforme at vælge imellem

Noget af det, der adskiller Saxo Bank fra andre børsmæglere er, at du hos Saxo Bank ikke blot har adgang til én, men hele tre handelsplatforme. De tre handelsplatforme SaxoInvestor, SaxoTraderGO og SaxoTraderPRO dækker over forskellige behov, hvilket betyder, at alle lige fra nybegyndere til professionelle investorer kan vælge en handelsplatform, der er skræddersyet til netop deres behov.

Investering i aktier

De fleste privatinvestorer interesserer sig primært for investering i aktier, og der er der i den grad også mulighed for at gøre hos Saxo Bank. I skrivende stund kan du vælge mellem mere end 19.000 forskellige aktier fordelt på 37 forskellige børser, lige fra børser i USA, London og Frankfurt og til den danske børs, hvor du selvfølgelig kan handle alle danske aktier. Handel med aktier hos Saxo Bank sker til ”særdeles konkurrencedygtige priser”, som de selv formulerer det på hjemmesiden, og vil du se mere om mulighederne for at investere i aktier hos Saxo Bank, så klik her.

Øvrige aktivklasser

Saxo Bank er imidlertid mere end blot investering i aktier – faktisk har du adgang til over 40.000 forskellige instrumenter fra én og samme platform. Her kan du handle med alt fra forex og råvarer til CFD’er, ETF’er, krypto og meget mere. Der er altså rig mulighed for at investere i netop de aktivklasser, du interesserer dig for, og samtidig giver Saxo Banks demokonto dig mulighed for at prøve investeringerne af med fiktive midler, inden du begynder at investere for egne penge. Det er særligt attraktivt for nybegyndere og dig, der gerne vil prøve at investere i aktivklasser, som du ikke har investeret i tidligere.

Kom i gang i dag

Hvis du gerne vil i gang med at investere med det samme, er det blot om at besøge Saxo Banks hjemmeside. Her kan du oprette en handelskonto, der giver dig adgang til de mange instrumenter samt tilhørende analyser, nøgletal, regnskaber… ja kort sagt alt, hvad du har brug for, for at få det meste ud af dine investeringer på nettet.