Er du lige blevet forælder?

Er du lige blevet forælder?

Eller kender du nogen, der er blevet det? Så kan en alletiders gaveidé være en babypakke. Det er en pakke, der bliver sendt til forældrene én gang om måneden. Det er derfor også gaven, som bare bliver ved med at give. I pakken vil der være forskellige produkter og legetøj, som passer til, hvor gammelt barnet er. Babypakker kan blandt andet bestå af lækre plejeprodukter, forskellige former for babymad eller sjovt og lærerigt legetøj. 

Derfor er babypakker en fantastisk idé

Hvis du allerede selv er forælder, ved du også, hvor kaotisk det hele kan være. Derfor er babypakker også en fantastisk gave. Her modtager du nemlig flere forskellige produkter, som du kan afprøve derhjemme. Det kan være alt fra babysnacks over til allergivenlig babysalve. Du slipper for at skulle sætte dig ind i flere forskellige produkter og deres beskrivelser. I stedet kan du blot lade produkterne komme til dig. Herefter kan du så selv tage stilling til, om produkterne er noget for din baby og dig. 

Du kan også give babypakker i dåbsgave eller til navngivningsfest

Uanset om du skal til barnedåb eller navngivningsfest, er en babypakke et fortræffeligt gavevalg. Når du bestiller pakken, oplyser du nemlig fødselsdatoen på barnet. På den måde er du sikret, at barnet hver måned modtager en pakke, som er udvalgt til lige nøjagtigt hans eller hendes alder og udviklingstrin. Pakken bliver leveret på månedlig basis lige så længe, du ønsker det. Det er en anderledes, men meget betænksom, gave, som helt sikkert vil blive værdsat af forældrene.

En babypakke er også en god gave til gravide

Hvis du kender en gravid, der snart skal føde, kan du også give hende en babypakke i barselsgave. Hos LittleUnbox har de nemlig pakker, der er målrettet specifikt til gravide. Her vil den glade modtager få forskellige produkter, der egner sig godt til enten graviditeten eller de første uger og måneder af babyens liv. Hos LittleUnbox er der i øvrigt heller ikke nogen bindingsperiode på pakkerne. Derfor kan du helt selv bestemme, hvor mange pakker den gravide skal modtage.

Hvor længe kan jeg modtage pakkerne?

Pakkerne er tiltænkt de mindste børn mellem 0 til 2 år. Du bestemmer selv, hvor mange pakker, du vil modtage. Der er nemlig ingen bindingsperiode på pakkerne. I hvert fald ikke hos LittleUnbox. Pakkerne vil altid være tilpasset efter alderen på dit barn. Ligesådan vil de også altid være tilpasset efter, hvor dit barn er henne i sin udvikling. Du modtager altså eksempelvis kun babymad, som dit barn er gammelt nok til at spise. Du modtager også kun legetøj, som interesserer børn i dit barns aldersgruppe. Legetøj kan nemlig hurtigt blive enten for kedeligt og simpelt – eller for vildt og kompliceret.

Prøv flere produkter, før du køber dem

En klar fordel ved pakkerne er, at du får mulighed for at prøve en række produkter. Nogle gange kommer de i nogle mindre varianter end dem, du finder på det øvrige marked. Og andre gange får du måske blot ét styk af eksempelvis en smoothie. Hvis du, eller dit barn, er vilde med produktet, har du mulighed for selv at købe flere.