Få en pause fra arbejdet og bestil en rejse til Prag

Få en pause fra arbejdet og bestil en rejse til Prag

Har du snart brug for en pause fra arbejdet? Prag er en udmærket destination, hvis du søger en smuk by med rig historie og kultur. Du får her tips til din rejse:

Overvej rejsetidspunktet

Overvej, hvornår du kunne tænke dig at besøge Prag. Skal det være i sommerferien eller måske en forlænget weekend? Prag er heldigvis en destination, som kan besøges året rundt. Hvis du søger en mildere temperatur, bør du overveje forår til og med efterår.

Transport i Prag

Prag er heldigvis en by med gode transportmuligheder, så det er nemt at komme rundt i byen. Du kan blandt andet tage metro, sporvogn og busser, som nemt og sikkert kan transportere dig fra A til B. En anden idé er at leje en cykel, hvor du selv styrer din rute.

Seværdigheder og kultur

Byen emmer af seværdigheder og kultur, hvor der er rig mulighed for at få en på opleveren. Du kan blandt andet besøge Det Gamle Rådhus, Karlsbroen eller de mange museer og kunstgallerier. Hvis du er mere interesseret i Prag og dens muligheder, kan du læse mere på nettet for yderligere information om rejser til prag.

Sprog

I Prag er det officielle sprog tjekkisk, men frygt ej, for mange snakker engelsk. Så det er muligt at begå sig i byen uden den helt store sprogbarriere. Dog kan der i de mindre kendte områder være en god idé at kunne et par engelske gloser på tjekkisk.

Overnatninger i Prag

Inden du booker rejser til prag er det en god idé at undersøge overnatningsmulighederne, så du har et sted at opholde dig, når du ankommer til byen. Prag har mange muligheder for overnatninger, som blandt andet er hoteller, moteller og vandrerhjem. Hvis du har et ønske om at bo tæt på centrum, skal du ligeledes regne med, at prisen er stilet efter det.