Det skal også være praktisk at planlægge en fest

Det skal også være praktisk at planlægge en fest

Er du enten ved at renovere badeværelse, bygge et nyt hus, planlægge en havefest, eller noget helt fjerde der ligner? Så kan du muligvis komme til at støde ind i et problem. Du mangler et toilet. Naturen skal gå sin gang, om man kan lide det eller ej. Man kan umuligt holde sig for evigt.

Man skal huske det nødvendige

Hvis det er fordi at du skal ud og kigge til det hus, som du er ved at få bygget, en gang imellem, så er det til at overkomme, at der ikke er installeret et toilet endnu. Men hvis du er ved at få renoveret badeværelset derhjemme, eller årets helt store havefest, for alle venner, kollegaer og generelt bekendte, ja måske en hel gadefest, så er der måske behov for toiletvogne. Herregud, du kan jo ikke sige til dine gæster, at de ikke kan komme på toilet, medmindre de går hen i en busk!
Når man så er ved at planlægge sin havefest, så må man som sagt ikke glemme toiletvogne, men det er måske ikke lige toiletvogne der er det første man kommer i tanke om. Derfor er det også begrænset, hvor meget arbejde man vil lægge i det. Toiletvogne skal derfor være nemme at installere og fragte, så det er lige til, og man hurtigt kan komme tilbage til de sjove ting når man planlægger havefest.
Derfor er det rigtig heldigt at Kvik service har toiletvogne, der både ingen krav har om placering, men som også kan fragtes af personbiler. Udover det, så har de også Danmarks bedste priser på toiletvogne. Så er det problem håndteret.

Den sjove planlægning

Når det praktiske og lidt mindre ”sjove” er håndteret, kan man komme til den gode del af planlægningen! Der er f. eks maden, her skal man tænke på årstiden. Om vi snakker gril, eller catering. Hvis vejret er godt, kan der spares mange penge ved at bruge en gril. Der er også pyntet som er en stor faktor her. Man kan måske tænkte at det kan være svært at pynte op udenfor, da der måske er ret åbent, eller tingene måske kan blæse væk. Men det er her man skal huske både den kønneste pynt, men også den billigste, nemlig naturen! Dekorer de omkringliggende træer lidt med måske lidt lys og guirlander, og lige pludseligt kan den tilfældige natur, ligne noget der var planlagt!
Nu når at man er gået med den simple og naturlige dekoration, er det også vigtigt at køre samme stil på borddækningen. Naturlige og rolige farver burde gøre tricket her.
Dog er der også at huske til en havefest, at det danske vejr kan være lidt utilregnelig, så måske nogle forberedte tæpper, til når mørket og kulden trænger sig på, kunne være på sin plads.
Når alt maden, pynten, tæpperne og toiletvognene er på plads, så er det vidst bare at sætte det hele op, og vente i spænding på at sine gæster ankommer. Samtidig med det så er det altid en god ide at bede til vejrguderne før en havefest.