Asento – Digitalt Marketing Bureau

Asento – Digitalt Marketing Bureau

Asento er et dansk bureau, der blev stiftet i 2015. Siden da har de haft fart på, og har i dag kontor i både Kolding og København. Det er et bureau, der har et stort fokus på at skabe resultater via digital marketing for alle deres kunder.

Hos Asento kan de hjælpe dig med stort set alle aspekter af marketing på nettet. Det vil sige, at de står klar til at hjælpe dig, hvad enten du leder efter et bureau, der kan skabe gode resultater inden for SEO, annoncering på sociale medier eller e-mailmarketing.

Har mange forskellige kunder

I løbet af de mere end otte år, som bureauet har været aktivt, har de arbejdet med en lang række kunder, hvilket tæller alt fra helt små startups til store koncerner. Fælles for dem alle er, at Asento har haft et stort fokus på at skabe de bedst mulige resultater for dem.

Er du på jagt efter et bureau, der kan hjælpe dig med at skabe bedre resultater på de sociale medier, få succes med dit nyhedsbrev eller kravle op på nr. 1 på Google, så er Asento et bureau for de. De er meget ambitiøse på deres kunders vegne, og arbejder hårdt for at skabe gode resultater.

Har fokus på resultaterne

Hos Asento er det ærlighed, der driver værket, da det er en af deres klare kerneværdier. De lægger stor vægt på, at de kan sige tingene, som de er, i stedet for at pakke det ind. Lader du Asento stå for din marketing på nettet, er du derfor sikker på, at sandheden ikke gemmes væk.

Hertil er det også værd at slå fast, at der er tale om et bureau, der lader sine resultater tale for sig. Af samme grund er de heller ikke bange for at vise, hvad de før har skabt af resultater, så du som potentiel kunde kan se, at de er dygtige til det, de laver.

Udliciter din digitale marketing

I og med, at Asento har specialister inden for stort set alle aspekter af digital marketing, er det muligt for dig at udlicitere det hele til dem. Du kan derfor få hjælp til både Facebook Ads, SEO, nyhedsbrev mv. hos samme bureau, hvilket kan gøre det mere overskueligt for dig.

Har du gjort dig tanker om dette, så bør du naturligvis ikke tøve med at kontakte Asento, der altid står klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.