Sådan lader du op som iværksætter

Sådan lader du op som iværksætter

Det kan være hårdt at være iværksætter, når man starter sin virksomhed op og selv skal sørge for alt fra markedsføring til bogføring. Det er en kendt sag, at mange iværksættere knokler mange timer i døgnet for at udvikle produkter, lancere dem og hele tiden være på forkant med at skaffe nye kunder.

Der kan derfor være al god grund til at passe på sig selv i denne situation, hvor ens fokus hurtigt ryger afsted til virksomhedens ve og vel. Det er dog det mest essentielle, at du har det godt som virksomhedsejer, fordi virksomheden afhænger af dig. Her ser vi derfor nærmere på, hvordan du kan lade batterierne op og få ny energi undervejs i processen.

Recovery boots restituerer kroppen

Har du mon nogensinde hørt om recovery boots? Det kan være, at du allerede er bekendt med dem og har stor gavn af dem. Hvis du ikke kender til dem, kan vi her fortælle, at det er et par “støvler”, som du tager på, der giver massage til benene. De øger blodcirkulationen og giver lymfer og led en dejlig omgang massage, så der kan komme ny ilt og blodtilførsel til celler, led og muskler. Disse recovery boots er især velegnede at bruge efter træning i et fitnesscenter, løbetur i det fri eller anden hård træning, hvor musklerne har været på arbejde. Recovery boots fungerer ved, at de bruger komprimeret luft til at trykke på dine muskler, så blodgennemstrømningen øges og der kommer mere ilt til dine muskler. Dermed speeder du din restitutionsproces op, så dine ben hurtigere kommer sig efter løb, cykling eller intervaltræning.

Tag i svømmehal

Hvis du har meget ømme led og muskler eller bare ikke har lyst til at overbelaste din krop unødigt, kan det være en fordel at tage i svømmehal. Her kan du svømme uden at overbelaste dine led og muskler, men samtidig få rørt dig og styrke din kondition. Det kan også være utroligt healende og afslappende at tage i svømmehal, fordi du mentalt kommer ind i en helt anden verden, både ovenfor og nedenunder vandet, samtidig med, at mange svømmehaller har spa afdelinger, hvor du kan få slappet helt af i musklerne i et boblebad eller i en sauna. Denne intense varme får krop og sind til at slappe fuldstændigt af, og tankerne får mindre plads. Det kan være ren terapi, fordi du her slipper alle bekymringerne for en stund og bare fokuserer på velvære for din krop og sind.

Spar med andre iværksættere

Det kan være en meget ensom proces at være solo iværksætter, og her kan tankerne og bekymringerne få luft, hvis du indgår i et sparringsfællesskab med andre iværksættere. Det kan både være en både at blive fagligt inspireret og stimuleret på, samtidig med, at det psykologisk kan hjælpe dig til at få en fornemmelse af, at mange andre også har de samme udfordringer som dig. Her kan I være kreative sammen i at løse dem, og I kan udvikle nye ideer, som giver ny inspiration, motivation og energi til igen at fortsætte med virksomhedens drift og udvikling.

Rigtig god opladning, til gavn for dig selv og din virksomhed.