Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
SmartTID ApS – Tidsregistrering til virksomheder
titleName

SmartTID ApS – Tidsregistrering til virksomheder

Tidsregistrering

Hos SmartTID er vores ambitioner at sikre din virksomhed en fleksibel og enkelt løsning så du kan tidsregistrer din ansattes arbejder og deres tid. Vi har et bredt udvalg af tidsregistrering til alle som kan bruges til iPad, Smartphones og apps så du kan bevare overblikket. Alle vores løsninger kan bruges på tværs af hinanden og du kan manuelt bestemmer hvem der kan/må benytte sig af de forskellige muligheder.

Der er penge at spare med et tidsregistrering system fra SmartTID. Ikke mindst på de administrative rutiner, hvor mange virksomheder bruge mange timer på manuel registrering eller stempelkort. Med det korrekte tidsregistreringssystem ved du præcis hvor meget løn der skal betales – hverken mere eller mindre.

Prøv Tidsregistrering gratis i 30 dage

Hos SmartTID tror vi så meget på vores kompetencer og systemer, at vi tilbyder 30 dages gratis prøveperiode. Vi sender dig en opstartspakke og hjælper dig igang med registreringen over skype eller telefonen. Vi kommer også forbi og rådgiver dig i forhold til løsninger.

Se også vores løsninger til landbrug, produktion, lager og transportbranchen

Produktion: Tidsregistrering til produktionsvirksomheder 

Med daglig tidsregistrering slipper for du timesedler og manuelt arbejde. Med et tidsregistreringssystem kan du nemt holde styr på, arbejdstid, overtid, fravær, ferie og meget mere. Med SmartTID kan du også holde styr på overenskomsterne i virksomheden og dermed beregne tillæg efter systemet. Det eneste dine medarbejder i produktion skal gøre er at registrere når de kommer og går igen i f.eks. en fast monteret tidsregistreringssystem. Alle vores systemer taler sammen med enten computer eller smartphone apps.

Landbrug: Tidsregistrering til Landbrug 

SmartTID er en effektiv og enkel løsning til den travle landmand, som ønsker at få frigivet timer fra administrationen. Vores tidsregistrering er kan bruges uanset hvor mange medarbejdere der bruger det. Du betaler kun for de personer som arbejder hos dig. Det betyder at du i perioder med ekstra mandskab blot indføre de ekstra ansatte i systemet og lade dem stemple ind som alle alm. fastansatte. Har du mandskab med fremmedsprog, kan systemet nemt sættes op til det sprog den enkelte forstår.

Læs også mere om vores tidsregistrering til lagerstyring og transport.

Adresse

Adresse:

Østerbrogade 11 7200 Grindsted

Telefon: