Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Thygesen Tagrenderens
titleName

Thygesen Tagrenderens

Tagrender er beregnet til at lede vand og smeltevand fra dit tag sikkert ned til kloakken. Er din tagrende tilstoppet af blade, smågrene eller mos fra taget, kan spildevandet løbe ved siden af og ud over tagrendens sider. For at bevare kontrollen over dit spildevand og undgå, at dette sker, er det fordelagtigt at få foretaget en støvsugning af din tagrende således, at det skidt der kan stoppe vandet i, at løbe frit igennem tagrenden bliver fjernet før, det er for sent.

Skal du have støvsuget din tagrende? Hos Thygesen Tagrenderens er vi specialister i støvsugning af tagrender og tagrenderens. Vi rykker ud med kort varsel i et bredt område, der dækker både København og Nordsjælland. Vores team af kompetente medarbejdere sørger for at efterlade din tagrende ren og klar til en ny sæson.

Tagrender skal renses hyppigere, end de fleste går og tror. Bor du i nærheden af tæt bevoksede områder, eller har du mos på taget, er det nødvendigt at rense med større hyppighed end normalt. En god huskeregel for dig, der ikke bor i nærheden af træer, er at få støvsuget din tagrende minimum 1 gang årligt. På den måde er du sikker på, at undgå tilstopning og de problemer, der kan komme deraf.
Hos Thygesen Tagrenderens renser tagrender for både ejerforeninger, andelsforeninger, offentlige instanser og private. Priserne er gode og kvaliteten er skarp. Teamet har mange års erfaring inden for feltet, hvilket betyder, at du som kunde vil få en professionel service, og tagrender renses i bygninger på helt op til 6. sal.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-