Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Rydning af dødsbo i Jylland
titleName

Rydning af dødsbo i Jylland

Rydning af dødsbo i Jylland

ITLO.dk har 10 år erfaring med rydning af dødsboer i primært Jylland. Vores netværk gør er vi tilbyder:

ITLO er din partner der åben minded håndterer jeres dødsbo i tæt samarbejde med jeres familie. Sammen sikre vi at boet bliver vurderet korrekt. ITLO har mange samarbejdes partner og møbler, som ikke kan sælges bliver doneret til ulandet, hvor mennekser får glæde af det.

Rydning af dødsbo

Vi rydder først dit dødsbo når de efterladte har gennemgået boet for genstande de ønsker at beholde. Hvis man ønsker at få en unik vurdering kan vi også hjælpe med dette. Du vil altid få et tilbud på rydningen af dødsboet og rengøring inden vi igangsætter arbejdet. Udgifterne til arbejdet bliver afregnet kontant før rydning af dødsboet finder sted.

Rengøring af dødsbo

Efter en rydning tilbyder vi en grundig rengøring af boet. Det var være alt fra let rengøring til total-rengøring måske endda renovering. Et sådanne tilbud bliver lavet inden på baggrund af en grundig besigtigelse.

På vores hjemmeside kan du kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved telefonen fra mellem 08:00 til 21:00. Du skal også være velkommen til at sende os en mail. Husk på at ingen opgaver er for store eller små.

 

Adresse

Adresse:

Hjallesevej 151 B

Åbningstider

Mandag

08:00 til 21:00

Tirsdag

08:00 til 21:00

Onsdag

08:00 til 21:00

Torsdag

08:00 til 21:00

Fredag

08:00 til 21:00

Lørdag

08:00 til 21:00

Søndag

-