Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Termino

Termino er en finansiel sammenligningstjeneste, hvor vi hjælper dig med at sammenligne långivere og online banker, så du finder den bedste løsning. Vi mener overblik og indblik, er nøglen til at udvælge den bedste udbyder, til ens behov.

Alle forbrugere har forskellige udgangspunkter, som er vigtigt at tage højde for i ansøgningsprocessen. Dels for du ikke spilder din tid og dels for, at du får fremvist de låneudbydere der er aktuelle for dig.

Det primære formål med Termino.dk er at hjælpe dig med at finde det bedste lån. Det bidrager vi til via oversigter fyldt med information og gode tips til, hvordan du bør gribe det hele an.

Vi har ligeledes en svensk søsterside, Termino.se, der fungerer på samme måde, men som er målrettet det svenske lånemarked.

Har du lyst til at se hvad vores brugere siger til vores tjeneste, eller vil du selv give en vurdering, kan du gøre det på vores Provenexpert profil her. Vi er altid åbne for feedback, så vi løbende kan forbedre vores tjeneste så den hjælper vores brugere mest muligt.

Adresse

Adresse:

Artillerivej 86, 4., 2300 København S

Telefon:

-