Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Supplement AS

Supplement AS udbyder effektive kurser og foredrag til virksomheder, der gerne vil øge produktiviteten og motivationen på arbejdspladsen. Vores professionelle og kompetente kursusledere giver dig de rette værktøjer og redskaber til at håndtere konflikter, manglende arbejdsglæde eller stress blandt medarbejderne. Du bliver bedre til at forstå og lede den menneskelige ressource, der eksisterer blandt alle dine kollegaer og resultatet bliver gladere medarbejdere, øget produktivitet og bedre sammenhold.

Udviklet ledelsesredskaber og -værktøjer siden 1993

Supplement har eksisteret siden 1993 og vores store erfaring og professionalisme inden for branchen gør os til én af de mest benyttede konsulentvirksomheder – og det er vi stolte af. Vi kvitterer, ved at være 100 % opdateret på den seneste udvikling inden for medarbejder- og ledelseskommunikation, og vi sikrer, at du og dine kollegaer er ordentlig klædt på til at klare fremtidens udfordringer.

Nogle af vores kerneområder opfatter blandt andet

konflikthåndtering

arbejdsglæde

motivation

præsentationsteknik

personlig effektivitet

regnskabsforståelse

videndeling

Vi afholder hvert år mere end 500 foredrag og kurser, og vores kursisters tilbagemeldinger er positive og tilfredsstillende. Læs mere om alle vores kurser og foredrag på supplement.dk

 

Adresse

Adresse:

Taarbæk Strandvej 111

Telefon:
Web: