Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Studsgaard Blokservice
titleName

Studsgaard Blokservice

Studsgaard Blokservice har i over 30 år hjulpet slagtere, bagerier og delikatesser med at servicere deres skæreplanker, huggeblokke, bageriborde og tapasbræt. Skæreplanker med revner og ridser og plamager kan ofte afhøvles og behandles, så de kan holde lang tid endnu, også så de klarer sig gennem en fødevarekontrol.

I 1987 startede Ole Christensen med at køre rundt i landet med sit mobile afhøvlingsværksted. Virksomheden havde han overtaget fra sin bror, og det blev efterhånden kendt at der var penge at spare ved at få afhøvlet træ skæreplanker i forhold til at skulle investere i nye planker til.

Med tiden kom plastplanker på markedet og hertil blev Ole også specialiseret og de fleste kendte efterhånden Oles mobile værksted og brede kompetencer på området.

Generationsskifte

I 2021 satte Ole desværre træskoene, men til alt held havde Ole søn Jacob allerede været med på job i mange år og lært håndværket til bunds. Jacob Trolle kører nu i hele Danmark med sit mobile værksted og foretager afhøvling af skæreplanker i træ og plast for en lang række kunder.

Salg af planker

Selvom de fleste skæreplanker, bageriborde mv. kan serviceres, er der naturligvis planker som skal udskiftes. På Blokservice.dk kan du bestille nye planker og borde.

Du er også altid velkommen tril at ringe for yderligere information på telefon 26 67 00 20.

Adresse

Adresse:

Munkgårdkvarteret 242, 7400 Herning

Telefon: