Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Stukeksperten.dk – Kvalitetsstuk og stuklister
titleName

Stukeksperten.dk – Kvalitetsstuk og stuklister

Stukeksperten.dk er en dansk webshop, der forhandler stuk og stuklister. Webshoppen blev opført i 2014, men virksomheden har handlet med stuk i 13 via en anden hjemmeside. Stukeksperten.dk har showroom i Herning, hvor du kan finde prøver på virksomhedens stuklister og stukrosetter. Er du på udkig efter stukrosetter eller stuklister, så er du velkommen til at kigge forbi showroomet efter aftale.

Stukeksperten.dk har Danmarks største udvalg af stuk og stuklister på deres webshop. Virksomheden har to leverandører, og forhandler udelukkende kvalitetsprodukter på webshoppen. Virksomhedens indehavere driver malerfirma ved siden af webshoppen, og har derfor selv erfaring med opsætning af stuk og stuklister og ligeledes erfaring med kvalitet af stuk og stuklister.

Et bredt sortiment af kvalitetsstuk med mere

Hos stukeksperten finder du mange varianter af stuklister – her kan nævnes Grand Decor, Arstyl, Axxent, Luxxus, Nomastyl, Polustyren stuklister og Flamingostuklister. Virksomheden har også et stort udvalg af stukrosetter. Stukeksperten sælger desuden også væglister, vægpaneler, fodlister, stuk til lys, facadestuk, søjler med mere samt lim og værktøj til stuk.

Service og levering

Webshoppen er CRS-mærket og godkendt af Webshop mærket. Stukeksperten.dk har dag til dag levering, fragten er forholdsvis lav og helt gratis på ordrer over 1.200 kr. på levering inden for Danmarks grænser. Virksomheden støtter miljøvenlig pakning.

Stukeksperten.dk’s medarbejdere vil meget gerne vejlede dig og hjælpe dig, hvis du har eventuelle spørgsmål. Du kan henvende dig telefonisk eller på e-mail.

Adresse

Adresse:

SYRENVEJ 37, 7400 HERNING

Telefon: