Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
SMT Nordic ApS
titleName

SMT Nordic ApS

Hos SMT Nordic får du specialister i overvågning af større byggeprojekter (også kaldet monitering). Når et byggeprojekt, anlægsprojekt med flere gennemføres skal al dokumentation være i orden. SMT Nordic moniterer alt fra forskydninger mellem elementer til monitering af tryk og spændinger.

Ud over overvågning af forskellige tolerancegrænser tilbydes SMT Nordic også rådgivning og visualisering af moniteringsdata. Med overvågningssystemet KRONOS får du overblik over alle målinger og kan derved foretage hurtige og saglige beslutninger i god tid, før projektet løber af sporet.

Kompetent rådgivning

Som specialister på moniteringsområdet med masser af erfaring bag kan du forvente kompetent rådgivning til dit projekt. SMT Nordic er en del af HLM Group, som rummer al landinspektørfaglig viden lige fra det tekniske og juridiske – til software, værktøjer til landmåling og monitering.

Med professionel overvågning af dit byggeri er du sikret vished på at fange fejlene i god tid og dertil have den bedste hjælp til at sikre projektets succes.

Adresse

Adresse:

Roskildevej 342 C, 1. sal DK-2630 Taastrup

Telefon:

Åbningstider

Mandag

07:00 - 15:00

Tirsdag

07:00 - 15:00

Onsdag

07:00 - 15:00

Torsdag

07:00 - 15:00

Fredag

07:00 - 12:00

Lørdag

-

Søndag

-