Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Arkitekt i Nordjylland
titleName

Arkitekt i Nordjylland

Arkitekttegnestuen Wichmann Lyngesen Arkitektur & Byggerådgivning ApS

Hos arkitekttegnestuen Wichmann Lyngesen Arkitektur & Byggerådgivning ApS tegnes byggeprojekterne, og det er dig som bygherre der bestemmer omfanget af arkitekthjælpen.

Tegnestuen

Tegnestuen har tegnet en lang række forskellige projekter, hvor der altid fokuseres på holdbare, individuelle og funktionelle arkitektoniske løsninger, og hvor kundens behov altid er i centrum. Se disse projekter og bliv overbevist om, at vi er det rigtige arkitektfirma til jeres opgave.

SE REFERENCER

Hvad koster arkitekthjælp?

Hos Wichmann Lyngesen lægges der vægt på fuld åbenhed omkring priserne, samt at holde et attraktivt og konkurrencedygtigt prisniveau på byggerådgivning og arkitektarbejde.

Et grundigt forarbejde, hvor byggeprojektet gennemarbejdes og præsenteres i 3D med byggetegninger og beskrivelser sparer dig for udgifter og bekymringer under hele byggeriet. Eventuelle fejl kommes i forkøbet og sikrer et bedre resultat, hvor både proces og byggeri lever op til forventningerne.

Prisen for arkitektarbejde afhænger af bygningens udformning og størrelse. Det tager vi altid en afklarende snak om fra starten og der gives en fast pris efter vores første møde. -Så ved I præcis hvad I går ind til.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, om du går og drømmer om det perfekte drømmehus, -eller bare vil have et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

 

Adresse

Adresse:

Drejerensvej 20 9230 Svenstrup J

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket