Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Skousen
titleName

Skousen

Skousen der blev en del af White Away Group tilbage i 2011, har en stolt historie der går godt 60 år tilbage i tiden til 1957, hvor Preben Skousen startede det, der senere skulle blive Danmarks største kæde af butikker med salg af hårde hvidevarer.

I dag har Skousen mere end 50 butikker i hele landet, ligsom Skousen.dk er blandt de største salgsteder af alt fra kaffemaskiner til frysere, induktionkogeplader og alt andet mellem himmel og jord til hjemmet. Du finder eksempelvis et af landets største udvalg af kitchenAid og alt i tilbehør.

Skousen har udmærket sig ved at have en meget agressiv prisstrategi, hvilket ganske enkelt går ud på, at de vil være de billigste der er på markedet, og kan de ikke være billigere, skal de i hvert fald være lige så billige. Dette har afkastet deres prisgaranti strategi, hvilket betyder, at skulle du mod forventning finde en vare du har købt, billigere et andet sted, får du differencen betalt.

For nylig lancerede de også en 0-0-0 kampagne, der gør det muligt for potentielle kunder at betale for deres varer på afbetaling, uden nogen for for gebyrer eller rente og sågar med 0 kroner i udbetaling, hvilket navnet 0-0-0 symboliserer.

 

Adresse

Adresse:

Vestre Strandallé 54 8240 Risskov

Telefon: