Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Whiteaway.com
titleName

Whiteaway.com

Hårde hvidevarer og andre husholdningsapparater er vigtige for at de danske husejere kan få husholdningen til at fungere. Mange vælger at tage ned i byen for at købe sine husholdningsapparater, men hvis man kan købe dem på nettet og få dem leveret til døren, er der meget tid og energi at spare. Du vil fx kunne bestille en ny blender her.

Hvis dette lyder fristende er whiteaway.com nok det bedste valg, da de har et kæmpe udvalg af kvalitetshvidevare, støvsugere og andre husholdningsapparater. Whiteaway.com blev i år 2003 startet af nuværende direktør Johannes Gadsbøl, hans bror Esben Gadsbøl og deres fælles ven Jesper Bang. Dengang var der blot tale om et hobbyprojekt ved navn Ahvidvarer.dk. Siden dengang er der dog sket meget, og i dag er whiteaway.com den største forhandler af hvidevarer i Skandinavien.

Whiteaway.com har ikke bare et stort udvalg, men de har også meget konkurrencedygtige priser. Man behøver altså ikke kigge andre steder, hvis man leder efter flere husholdningsapparater og ønsker nogle af de billigste priser på markedet.

Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal købe, når man ikke står og taler med en sælger nede i den lokale butik. Dette skal man dog ikke tænke på, når man handler på whiteaway.com, da man næsten hver dag kan ringe eller skrive fra kl. 08 til kl. 22 til en af whiteaways dygtige medarbejdere.

 

 

Adresse

Adresse:

Agerbæksvej 21 - 8240 Risskov

Telefon: